» Etusivu » Palvelut » Referenssit » Yhteydenotto

Vastuullinen yritys
Randaim Saneeraus Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Suomen vahvimmat - Randaim Saneeraus Oy - 2010 Suomen asiakastieto Oy


Rakentamisen Laatu ry - Vakiintunut RALA-pätevä yritys


Suomen Yrittäjät - Jäsenyritys 2010


Albertinkatu 46, 00180 Helsinki
puhelin: 050 344 4764, email: randaim@saunalahti.fi, Y-tunnus: 2039535-3

Palvelut

Tarjoamme palveluita pääkaupunkiseudulla; Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Palveluvalikoimamme sisältää korjaus- ja saneerausrakennustehtävät itse toteutuksesta aina työnvalvontaan ja suunnitteluun:

  • Korjausrakentamisen kokonaisurakointi
  • Korjausrakentamisen osaurakat
  • Linjasaneeraukset
  • Henkilöstönvuokraus

Linjasaneeraukset ja putkiremontit

Linjasaneerauksissa, tuttavallisemmin putkiremonteissa talonyhtiön vanhat, tukoksin ja vuodoin oireilevat vesi- ja viemäriputket uusitaan tai pinnoitetaan. Putkiremontin yhteydessä uusitaan usein myös talon sähkö- ja teletekniikka. Putkiremontti voidaan jakaa hankesuunnittelu-, suunnittelu-, kilpailutus- ja korjaustyövaiheisiin.

Putkiremontin vaiheet

Putkiremontti käynnistyy hankesuunnittelulla, jossa määritellään putkiremontin tavoitteet, sisältö, laatutaso ja laajuus. Hankesuunnitelma on koko putkiremonttia ohjaava asiakirja ja lähtökohta toteutukselle. Hankkeen suunnitteluvaihe kestää yleensä 3-4 kuukautta.

Suunnitteluvaiheessa luodaan yksityiskohtaiset suunnitelmat putkiremontille. Suunnitteluasiakirjojen avulla remonttiurakka voidaan kilpailuttaa ja remontilla voidaan valita pääurakoitsija. Suunnitteluvaihe kestää yleensä 4-5 kuukautta.

Kun pääurakoitsija on valittu, alkaa varsinainen korjaustyö. Korjaustyö kestää yleensä noin vuoden. Korjaustyö tehdään linja kerrallaan. Talonyhtiössä on koko ajan eri korjausvaiheissa olevia asuntoja. Yksittäisen huoneiston korjaustyö kestää yleensä 2-3 kuukautta.

Lisätietoja putkiremontista:

Kylpyhuone- ja huoneistoremontit

Palveluvalikoimamme sisältää erityisesti yksityisille ja talonyhtiöille tehtävät kylpyhuone- ja huoneistoremontit. Taloyhtiöille toteutettavat remontit tehdään kokonaisurakkana. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Remontti alkaa kohdekäynnillä, jossa käydään läpi asiakkaan suunnitelmat ja toivomukset. Tarvittaessa autamme asiakasta remontin suunnittelussa. Kohdekäynnin jälkeen teemme remontista tarkan kokonaishintatarjouksen tarvikkeineen tai asiakkaan haluamalla toimitussisällöllä. Lisäksi laadimme remontille aikataulun asiakkaan toiveita huomioiden.

Remontin valmistuttua käymme asiakkaan kanssa läpi työsuorituksen (vastaanottotarkastuksen). Jokaista työvaihetta valvoo kokenut työnjohtomme.

Palveluvalikoimamme sisältää myös kylpyhuonekorjausten valvonnan. Kylpyhuonekorjausten valvonnalla taataan asiakkaalle, että urakoitsija suorittaa korjaushankeen urakka-asiakirjojen mukaisesti. Kylpyhuoneessa suoritetaan korjauksen aikana vähintään seuraavat tarkastukset:

  • purkutarkastus
  • rakenteiden kuivatustarpeen arviointi
  • vedeneristystarkastus
  • käyttöönottotarkastus

Yksityishenkilöt voivat vähentää verotuksessaan 60% esimerkiksi keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremonttien työkuluista kotitalousvähennyksenä.

Kotitalousvähennys

Kotona teetetyn työn kustannukset saa osittain vähentää verotuksessa.

Kotitalousvähennyksenä voit vähentää 30 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut tai 60 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2009 on 3 000 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 3 000 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2009 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä vajaat 5 200 euroa [(5 166 x 60 %) - 100) = 2999,60].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2009 saada yhteensä 6 000 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 3 000 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Kodin ja siellä asuvien henkilöiden hyväksi tehtävä työ on kuuluu tavanomaisen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön piiriin. Kotitaloustyöllä tarkoitetaan kodin, pihan ja puutarhan hoitoa. Hoiva- ja hoitotyöllä tarkoitetaan huolenpitoa, kuten pesemistä, pukemista tai syöttämistä. Remontointityötä puolestaan ovat esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontti, rakennusten maalaus tai parvekelasien asennus. Vähennys on henkilökohtainen. Puolisoista vähennyksen voi saada kumpikin. Vähennettävien kustannusten omavastuu on 100 euroa.

Lähde: www.kotitalousvähennys.fi

Timanttiporaus ja -sahaus

Meiltä saat luotettavat ja tehokkaat timanttisahaus- ja timanttiporauspalvelut vankalla ammattitaidolla.

Timanttisahauksen hyötyjä ovat nopeus, mittatarkkuus ja vähäiset jälkityöt. Timanttisauhaus on asiakkaalle vaivatonta, sillä se on pölytöntä ja melutonta.

Timanttiurakoinnin koulutetut ammattilaiset, monipuolinen ja nykyaikainen kalusto takaavat työn laadun.

Tuotteet

Saat kauttamme kattavan valikoiman eri valmistajien laadukkaita tuotteita.